Header Parenclub PartyPlayers

TARIEVEN

Header Parenclub PartyPlayers

 

Een nieuw jaar met nieuwe tarieven

Om meteen maar met een niet zo leuke boodschap te beginnen, we zijn genoodzaakt om na meer dan 4 jaar de tarieven elk jaar gelijk te houden nu toch onze tarieven aan de gestegen kosten aan te laten sluiten.

Elk jaar worden de tarieven voor energie, drank en belastingen hoger en gelukkig hebben we een tariefsverhoging lang kunnen voorkomen door efficiënter te werken en slimmer in te kopen.

Gelukkig hebben we hierdoor ook veel kunnen besparen en hoeven we een veel lagere verhoging door te voeren dan dat de kosten gestegen zijn.

Meer voordeel voor onze trouwe bezoekers

We zien steeds meer vaste en trouwe bezoekers van partyPlayers en die willen we graag daarvoor belonen. Jullie zullen vast gemerkt hebben dat het steeds drukker is geworden en dat de investeringen in mooiere ruimtes en sfeervollere thema’s zijn vruchten afwerpen.

Voor veel gasten staan de favoriete thema’s al maanden in de agenda, speciaal hiervoor hebben we onze agenda op de website uitgebreid met een online ticketshop wat je tot hoge  “earlybird” korting opleverd.

Nog steeds de scherpste prijs van alle parenclubs

We zijn er trots op dat het weer gelukt is om weer alle andere clubs te evenaren wat betreft de betaalbaarheid en daarmee tegelijkertijd een geweldige beleving neer te zetten.

De nieuwe tarieven staan al enige tijd vermeld op onze website maar we kunnen ons voorstellen dat niet iedereen daar elke keer op kijkt. 

We raden jullie toch aan de website regelmatig te bekijken om geen voordeel of leuke feesten mis te lopen.

Tarieven per 01-01-2018

Dag Stellen Dames Heren
Maandag € 40,- € 20,- € 80,-
Dinsdag € 40,- € 20,- € 80,-
Woensdag € 40,- € 20,- € 80,-
Donderdag € 40,- € 20,- € 80,-
Vrijdag € 60,- € 20,- € 80,-
Zaterdag  € 70,- / € 100,- € 20,- / € 50,- € 90,-
Zondag  € 60,-  € 20,-  € 80,-

De entreeprijs kan zowel per pin of contant afgerekend worden, betalen met creditcard is niet mogelijk.

Aan het gebruik van de kluisjes zijn geen kosten verbonden, wel vragen we €10,- borg voor de sleutel.

Als er in het bijzonder op zaterdag een party of andere activiteit is, kunnen de entreeprijzen afwijken van de bovenstaande prijzen, raadpleeg altijd eerst de PartyPlayers Agenda!

  1. Prijzen zijn all-inclusive prijzen. Maandag t/m donderdag incl.bier, wijn en fris. Vrijdag, zaterdag en zondag ook inclusief sterke drank.  Sterke drank maandag t/m donderdag tegen een een toeslag van € 2,00 per consumptie.
 
 
  •  Kofschip 14, 8223 EZ Lelystad, Nederland
  •  0320 224050
  •  info@partyplayers.nl